Başkan Saygılı, Birlikte Mücadele Edelim

Başkan Saygılı, Birlikte Mücadele Edelim

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

A+ A-

Zabıta ekiplerinin denetimlerini aralıksız sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “virüsü ancak alınan tedbirlere sıkı sıkıya bağlanırsak yenebiliriz, bunun içinde birlikte mücadele etmeliyiz”dedi.


Maske, Mesafe, Hijyen

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler vatandaşların yoğunluk oluşturduğu alanlarda, işyerlerinde ve cafelerde maske, mesafe ve hijyen denetimlerini gerçekleştirerek, kurallara uyulması konusunda vatandaşları uyarırken, tedbirleri gevşeten işyerleri hakkında ise tutanak tuttu. Vatandaşların ilk günlere oranla tedbirlere uyduğu, özellikle maske hususunda titizlik gösterdiği gözlemlendi.


Duyarlılığımız Artıyor

Zabıta ekiplerinin maske, mesafe ve temizlik konusunda gerçekleştirdiği denetimlerini aralıksız sürdüreceğini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tedbirlerin gevşetilmesi durumunda ise sonuçlarının ağır olacağının altını çizdi. Belediye Başkanı Saygılı “ Maske, mesafe ve hijyen denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Tüm Kırıkkale olarak el ele verirsek virüsü yenebiliriz. Gözlemlediğimiz vatandaşlarımızda ki duyarlılığın her geçen gün arttığı yönünde. Lütfen, tehlike geçinceye kadar hep birlikte mücadele edelim. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim.” dedi.



Kırıkkale Haber,Kırıkkale Son Dakika,Kırıkkale Haberleri


 


Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur